Skip to main content

(RE)

BRANDING

Lanceer met impact: Alles wat je nodig hebt voor een pakkende rebranding en impactvolle introductie.

Onze vrienden kwamen langs voor een verfrissende rebranding. Met onze hulp vertrokken ze met een grote glimlach de markt op! We blijven regelmatig bijkletsen over zaken.

Jouw merk, Brand New | 

Jouw merk, Brand New | 

Jouw merk, Brand New | 

Jouw merk, Brand New | 

Jouw merk, Brand New | 

Jouw merk, Brand New | 

Wat is branding?

Branding is het vormgeven van de identiteit van een merk.

Branding vormt de kern van hoe een bedrijf zichzelf presenteert aan de wereld. Het omvat alle aspecten van de perceptie die klanten hebben: van visuele elementen zoals logo's en kleurenschema's tot de ervaringen en boodschappen die een bedrijf overbrengt.

Ohja, wist je dat?

Consistente branding is essentieel;

Het communiceert een duidelijke boodschap en versterkt geloofwaardigheid. Het kan zelfs intern een nieuwe energie opwekken door medewerkers te inspireren en een gevoel van trots en betrokkenheid te stimuleren.

Kortom, (re)branding gaat over het creëren van een samenhangende identiteit die de groei en adaptieve kracht van een bedrijf in een dynamische markt weerspiegelt.

Het effect van een (re)branding

Laat jouw bedrijf zien met een duidelijke boodschap, consistente communicatie, een stevige marktpositie, en een groeiende community van toegewijde fans die jouw merk herkennen.

Hoe gaat de (re)branding te werk?

Van kletsen tot lancering

Het potentie van

De investering

Hoeveel kost het? Deze vraag horen we regelmatig. Dat is begrijpelijk. Hoe groter de investering in geld uiteindelijk gaat zijn is afhankelijk van een aantal onderdelen. Is er fysieke/offline merkbeleving nodig, of werk je vooral online? Heb je een klein team of meerdere werknemers met een bedrijfswagen?

Zoals je eerder hebt gezien staat er voorbeelden van totale kosten tot en met de lancering. Je ziet dat het behoorlijk uiteen kan lopen, maar wees gerust. We maken een duidelijk overzicht van de kosten voordat we met de samenwerking van start gaan. Indien er nog vragen zijn, staan we altijd klaar om je te helpen.

Jouw merk, brand new.

Benieuwd naar de mogelijkheden van je merk? Laten we het samen verkennen.

Adres

Kogge 04 6

8242 AR, Lelystad

KVK: 78505917

Contact

Socials: @PaintDrew

E: info@paintdrew.com

Bevalt het nog een beetje?